Tel.:
China rf-de laserbuis van Co2 fabrikant
Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd.

聚焦于射频 Co2 激光器的研究与开发

Thuis Over ons

Dienst

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd.

北京大伟激光技术有限公司是由精通激光、 光学、 电子、 机器、 计算机的优秀人才组成的股份制科技企业。我们拥有十多年的激光研发和生产经验, 致力于放射性二氧化碳激光器的生产和研发。产品广泛应用于医疗、 美容、 电子元器件、 机械零部件、 包装印刷等行业。公司成立以来, 为全国多家相关企业提供了核心零部件。


Ons bedrijf bezit een uitstekend R&D-team dat de meeste technische ondersteuning en van het naverkooponderhoud diensten voor een meerderheid van klanten verleent die in binnen- en buitenland technologie en hoogte nemen - kwaliteit als norm.


Ons bedrijf kan uniek in dezelfde industrie zijn die op de bedrijfsfilosofie van „betrouwbare beroeps、 eerlijkheid、“, het de dienstdoel wordt gebaseerd om „de redelijkste prijs、 te nemen de meeste perfecte dienst om de beste producten“ en het doel te verstrekken van de onderneming om „prima producten en de diensten“, krachtens professioneel technisch personeel gemoderniseerd beheersysteem, ijverig en specifiek op de markt brengend team van lastig bereidend en goed bestuur te voorzien.
Wij verhogen de investering onophoudelijk in het onderzoek en hangen people-oriented、 op dienstverlening gericht voor het handhaven van belangrijke technologie en de bouw van de lange carrière aan. Wij zijn geëngageerd om het DaWei-merk uit te spreiden aan alle hoeken van de wereld en de grootste overlevingswaarde voor ons bedrijf tot stand te brengen.

 

Toepassing: DAVI-de de Laserbuis van Co2 kan met succes in medische, kosmetische, elektronische componenten, machinesdelen die, lasergravure, en ander laser worden toegepast de industrieën verpakken drukken merken. Zie toepassingsvideo door DAVI-de Laser van buis van Co2 op dit materiaal gebruik te maken: doek, hout, document en PE, enz.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : DAVI

Aantal werknemers : 100~150

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Opgezette R&D-afdeling in 2008
Formeel geregistreerd en putted in 30W-Laser in 2014
Ontwikkelde 15W-Laser in 2015
Ontwikkelde 100W/250W-Laser in 2016

bedrijfsdiensten

1) De producten maken van een lijst: 20w; 20i; 30w, 30i, 55w; 70w; 100w, 150w
2) De naverkoopdienst: Garantie 18 maanden
3) Technische ondersteuning: Professioneel technisch team.

Bedrijfteam

Ons bedrijf bezit een uitstekend R&D-team dat technische ondersteuning en van het naverkooponderhoud diensten de van uitstekende kwaliteit voor een meerderheid van klanten in binnen- en buitenland nemen high-tech en hoogte - kwaliteit als norm verleent.

Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd.
Nr 1 Zhenchao-Road, Technologiepark, Changping-District, Peking, China
Tel.:86-10-89788986
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit RF CO2 Laser Tube Leverancier. Copyright © 2018 - 2020 davilaser.com. All Rights Reserved.