Tel.:
China rf-de laserbuis van Co2 fabrikant
Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd.

聚焦于射频 Co2 激光器的研究与开发

Thuis

Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit 100W Co2-Laserbuis voor verkoop
Van goede kwaliteit 100W Co2-Laserbuis voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank u voor het voorzien van me van de tevreden producten en de zeer nadenkende dienst! Wij zullen opnieuw tot opdracht geven!

—— Judith

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Productielijn

  Co. van de de Lasertechnologie van Peking Dawei, Ltd is de joint stock technologieonderneming die door uitstekende talenten wordt samengesteld die laser, optica, elektron, machine, computer goed kennen. Wij hebben de ervaring van meer dan tien jaar in R&D en productie van de Laser en zijn geëngageerd aan productie en R&D van radioactieve kooldioxidelaser. Onze producten worden toegepast op medische behandeling, de kosmetiek, elektronische component, de mechanische gedeelten, verpakkend en drukkend en andere industrieën. Sinds zijn het oprichten, hebben wij kerndelen voor vele verwante ondernemingen rond het land verstrekt.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM

  Ons bedrijf kan uniek in dezelfde industrie zijn die op de bedrijfsfilosofie van „betrouwbare beroeps、 eerlijkheid、“, het de dienstdoel wordt gebaseerd om „de redelijkste prijs、 te nemen de meeste perfecte dienst om de beste producten“ en het doel te verstrekken van de onderneming om „prima producten en de diensten“, krachtens professioneel technisch personeel gemoderniseerd beheersysteem, ijverig en specifiek op de markt brengend team van lastig bereidend en goed bestuur te voorzien.

 • R & D

  R&D

  Ons bedrijf bezit een uitstekend R&D-team dat de technische ondersteuning en van het naverkooponderhoud diensten meest van uitstekende kwaliteit voor een meerderheid van klanten in binnen- en buitenland nemen high-tech en hoogte - kwaliteit als norm verleent.

Contactgegevens
Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd.

Tel.: 86-10-89788986

Fax: 86-10-89788616

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Beijing Dawei Laser Technology Co., Ltd.
Nr 1 Zhenchao-Road, Technologiepark, Changping-District, Peking, China
Tel.:86-10-89788986
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit RF CO2 Laser Tube Leverancier. Copyright © 2018 - 2020 davilaser.com. All Rights Reserved.